Smaksatt vatten, en del näringsmässiga information

Den ökade efterfrågan på smaksatt bubbelvatten har varit ganska fantastisk, den ökade efterfrågan beror självfallet delvis därför satsningen på en “friskare livsstil” och den betvivla som flera har för kranvatten.

Kryddad vatten – de näringsmässiga fakta med efterfrågan på den sundare livsstil som promenerar hand i hand med det ökade intresset för vad vi egentligen äter och dricker, de “näringsmässiga fakta” som är på etiketterna utav födoämnen och drycker granskas som aldrig förr.

Men som man kan föreställa dej, utan att forcera i dig något utav annorlunda smaksatta vatten som vi dricker, är det rätt så mycket att anmäla om.

Men tillverkarna vrider samt vänder på märkningsreglerna som gör att man missar många utav detaljerna i vad som är i drycken på etiketten och lite är det vad folk förväntar sej att se, ehuru de ej fullsatt ut begriper vad det hela innebära.

Ett utav de mest anmärkningsvärda exemplen är väl Coca Cola med sitt meddelande att en burk Coca Cola innehåller lika mycket socker som ett analog bägare med apelsinjuice (cirka 10 bitar socker).

Att sedan Coca Cola saknar allt vad vitaminer och mineraler som är i fruktjuice väljer de att ej nämna något om.

Om man nu tycker att 10 bitar socker låter mycket – vilket det är – så bese vad en Milkshake på MacDonalds har, analog 16 bitar socker utav kolhydrater!

Flera och fler inser vådan av att stoppa i sig en mängd tillägg socker.

Läskedryckstillverkarna lanserar då istället lightdrycker som istället har sötningsmedel av tveksamma hälsoskäl.

Kryddad bubbelvatten, vinner mer samt mer mark som ersättare utav de vanliga läskedryckerna. Man kan smaksätta själv, både köpt och hemkolsyrat vatten: http://allt-fraktfritt.com/aromer-for-bordsvatten-67/

Här i Sverige borde vi skatta oss i synnerhet lyckliga vari vårt vanliga kranvatten kan vara renare än de flaskor med vatten som är att handla i livsmedelshallarna.

Smaksatt vatten – ett hälsosammare val samt med kravet på en sundare livsstil går det ökade intresset för vad vi egentligen äter samt dricker.

Konsumenter tittar alltmer sin mat samt dryckesval baserade på näringsinnehåll och den näringsmässiga informationen på etiketterna som aldrig tidigare.

Konsumenter är också mer medvetna om vikten av vattentillförsel som en andel av en hälsosam livsstil.

Att hålla anatomin antagligen hydrerad förbättrar energinivåer, stöder till att spola toxiner från ditt system, och stöder till att hålla huden så den ser mer ungdomlig ut.

Vatten, i antonym till traditionella kolsyrade drycker, juice, fika etc är kalori fri och innehar inga negativa egenskaper, men låt oss vara helt ärliga, det kan vara lite tråkigt.

Vatten som smaksatts med sockerfria aromer erbjuder alla fördelarna med fräscht vatten men med extra fördel för att det smakar bäst, och med så många intressanta samt dramatisk smaker som finns att få idag finns det alltid någon smak som kan tilfresställa också den mest blaserade av provsmakare.

God smak, inga kalorier är ett absolut val för den hälsomedvetna konsumenten.


Bordsvatteninfo.