Aga Aqvia Exclusive är den snyggaste kolsyremaskin

Aga Aqvia Exclusive är en kolsyremaskin med skärpa på effektivitet samt design. Vi intresserar oss mer samt mer för design och inredning samt vill gärna att våra köksprylar skall vara åtminstone lika snygga att betrakta som enkla att använda. Detta har Aga lagt mycket vikt vid när man tog fram Aga Aqvia Exlusive.

Det var år 2008 som Stryk Aqvia Exclusive introducerades samt idag är det en av de mest omtyckta kolsyremaskinerna på marknaden. År 2011 släppte man Exclusives efterföljare som har en lite annorlunda design, men fortfarande samma enkla hantering.

Aga är ett svensk affärsverksamhet med anor från begynnelsen av 1900-talet. Det är ett företag som specialiserat sej på gas och gasleveranser till allt från industri till enskild bruk. Gas används i långt större utsträckning än man antagligen tror och i hemmet finns det flertal användningsområden för just gas, t ex gasolgrill och balkonguppvärmning.

Gas är vad som används för att kolsyra dryck samt med en egen kolsyremaskin som t ex Aga Aqvia Exclusive behövs gas. När man köper en ny kolsyremaskin så får man i vanligtvis gas på köpet, men när den tar slut så kan man byta ut alternativt fylla på den gamla patronen mot en ny hos närmaste återförsäljare, givetvis kostar det en aning, men inte lika mycket som att ideligen anskaffa en ny gaspatron.

När man skulle designa Aga Aqvia Exclusive så tog man hjälp av den välkända färgexperten samt designern Eva Lilja, för att ta fram de fem unika färger som klär Aga Aqvia Exclusives kolsyremaskiner. Färgerna är creme, lime, brunt, orange samt svart, för att alla skall kunna hitta en stilren kolsyremaskin som matchar sitt kök. Apparaten är i rostfritt stål som har behandlats så att inga fingeravtryck fastnar. Eva Lilja är en celeber designer som bland annat har arbetat för IKEA samt Alcro.

Man ville göra en snygg kolsyremaskin i klassisk, smakfull, Skandinavisk design och det lyckades man enormt bäst med. Maskinerna har designat i Sverige samt tillverkas oxå här, det är svenska kvalitetsprodukter som man kan få tag på i Norden och Estland.

När man ska kolsyra sitt vatten så fyller man den avsedda flaskan med kallt vatten från kranen, spänner fast den i sin kolsyremaskin och trycker på knappen. En gång räcker, men vill man ha riktigt mycket kolsyra så kan mantrycka ett par gånger.

sodastream

Att kolsyra sitt eget vatten är bra ur flera synsätt. Dels är det i längden billigare samt dels slipper man bära hem en massa vatten från affären ständigt, men den största tjänste gör man ändå mot miljön igenom att välja dän vatten som transporteras i stora lastbilar.

Om man gillar smaksatt vatten alternativt läsk så funkar Aga Aqvia strålande även för detta, man kan köpa smaker, sötningsmedel, läskkoncentrat m. m. från en antal annorlunda affärsverksamhet. Aqvias egna smaker är goda, liksom Aromhusets smaker för bordsvatten samt läsk.

Aga Aqvia Exclusive är både stilmässigt samt användarmässigt i toppklass!