Aqvia Exclusive – en {kolsyremaskin|bubbelmaskin

Aqvia Exclusive heter den kolsyremaskin som med sin stilsäkra form revolutionerade kolsyremaskinsmarknaden när den introducerades år 2008. Aga ville skapa en kolsyremaskin som inte bara kolsyrar vatten effektivt, utan som oxå blir en snygg inredningsdetalj i de nordiska hemmen. Man tog assistans av den erkända designern Eva Lilja som designade samt färgsatte den exklusiva kolsyremaskinen Aqvia Exclusive i symtomatiskt stilren, skandinavisk form med rena, mjuka linjer och sober silverfärg. Designern valde oxå omsorgsfullt ut fem färger som fick pryda kolsyremaskinerna – créme, brunt, svart, orange samt lime. Man ville att alla bo, oavsett färgtema och andra preferenser skulle kunna hitta en kolsyremaskin från Aqvia som stämde

Aqvia Exclusive blev snabbt populär och tre år efter lanseringen kom en ny modell som fick namnet Aqvia Balance. I stora drag är dessa två kolsyremaskiner enormt lika, men med avvikande färgsättning, Balance håller i sobert vitt med svarta detaljer.

Aqvia Exclusive är oerhört enkel att begagna, man sätter i den tillhörande flaskan som man fyllt med kallt kranvatten samt trycker på en knapp. På mindre än en minut har man läskande friskt kolsyrat vatten! Man kan såklart oxå krydda sitt vatten om man föredrar det, alternativt mixa i läskkoncentrat för att göra dricka.

sodastream

Det finns många goda smaker att testa och annorlunda affärsverksamhet erbjuder olika kombinationer. Aqvia gör sina egna ciderkoncentrat samt vattenessenser och Sodastream har ett ganska brett utbud av läskkoncentrat. Man kan också testa att blanda saftkoncentrat i sitt kolsyrade vatten, det blir näsan som läsk.

Ett annat affärsverksamhet som har specialiserat sej på smaker för kolsyrade drycker är Aromhuset. Man började med bordsvattenaromer och har idag 20 annorlunda smaker i den kategorin. Dessutom har man lanserat läskkoncentrat som idag innehåller 14 annorlunda smaker, både sockrade samt sockerfria.

Vi dricker mer kolsyrade drycker än någonsin. Känslan som de små bubblorna skänker när man dricker är kittlande och uppfriskande, det känns som att de renar gap samt kropp på något fason, därjämte kan de ställa upp att smälta maten när man har ätit. Aldrig fordom har vi köpt så mycket Ramlösa, Vichy Nouveau, Coca-Cola och Sprite som vi gör idag samt dryckerna är ganska dyra om man tänker på att de faktiskt egentligen blott innehåller vatten samt lite smakämnen.

Det renaste och färskaste vattnet har vi i våra kranar, dessutom är kranvattnet enormt kap i jämförelse med buteljerat vatten samt läsk. Har man en egen kolsyremaskin så sänker man dessa utgifter markant, då betalar man blott för kolsyrepatronen samt eventuella essenser.

Det är inte blott plånboken som blir glad av att man kolsyrar sitt eget vatten med en kolsyremaskin, det innebär också mindre miljöslitage då transporterna av buteljerade drycker minskar i frekvens med att folk kolsyrar sina egna drycker. Smakmässigt är det heller ingen skillnad.

Med en Aqvia Exclusive får man alltså en attraherande inredningspryl som stilmässigt ligger rätt både i tiden samt på ett egen sätt, man får tillgång till färskt och rent bubbelvatten när man vill samt kan dessutom göra sina egna läskedrycker. Därjämte slår man med en Aqvia Exclusive ett litet, men viktigt, art för miljön.