Aqvia läskmaskin skänker de bästa bubblorna

Aqvia kolsyremaskin är framtagen av Europas ledande gasleverantör Aga. Aga har hundraåriga anor samt sina rötter här i Sverige. Aqvia är ett koncept för kolsyrade drycker i hemmet, där man saluför allt från själva kolsyremaskinerna till gaspatronerna, aromer, essenser och öviga komplement.

Aga är ett prestigefyllt företag som vill ge sina kunder det bästa på marknaden samt när man tog fram Aqvia kolsyremaskin så var man noggrann med alla detaljer. För attraherande och tidstypisk design tog man assistans av den erkända formskaparen Eva Lilja som redan jobbat med giganter som IKEA samt Alcro. Lilja skapade Aqvia Exclusive i minimalisktiskt, skandinavisk stämning. Materialen var rostfritt stål som specialbehandlats för att man skall undfly osmickrande fingeravtryck på kolsyremaskinens ytor, samt plast. Eva Lilja gjorde fem varianter på Aqvia Exclusive, alla med varsin detaljfärg av svart, brunt, brandgul, lime alternativt crème, detta för att alla inredningar skall få access till en kolsyremaskin som matchar in i den övriga inredningen.

kolsyremaskin

I flera tester för kolsyremaskiner har Aqvia kolsyremaskin stått sej bra, oftast i topp men om inte som nummer ett så alltid bland topp tre. Den största konkurrenten är klassikern Sodastream, men Wassermaxx är oxå ganska populär. Stilmässigt vinner Aqvia enkelt med sin sobra design samt både vad gäller användarvänlighet samt själva kolsyran den producerar får den alltid goda bedömningar.

Kolsyrade drycker är mer eftertraktade än någonsin. Kanske är vi bortskämda, men de flesta av oss föredrar att inmundiga frsächt bubbelvatten före slätt. Detta märks före allt på hur mycket kolsyrat mineralvatten som säljs i handeln var år. För varje år som håller så ökar försäljningen. De smaksatta, kolsyrade dryckerna är de som är på snabbast frammarsch, vi älskar den svaga, friska smaken av frukt alternativt bär i vårt bubbelvatten samt mestadels innebär dessa smaker inga extra kalorier vilket också är en enorm fördel idag när vi blir allt mer medvetna om vad vi stoppar i oss.

Dricka är förstås också populärt, men allt fler väljer sockerfria varianter. Med en egen Aqvia kolsyremaskin kan man göra sitt eget kolsyrade vatten samt krydda ledigt med antingen bordsvattenaromer alternativt läskessenser. Man kan till och med göra egen cider! Det finns flertal företag som saluför aromer, essenser samt koncentrat för kolsyrad dryck, bl a Stryk Aqvia, Aromhuset, Sodastream samt Sonjo – samt flera har sockerfria varianter.

När man själv kolsyrar samt smaksätter sitt vatten så sparar man en del pengar, särskilt på sikt. Kranvatten är mycket billigt, för att inte berätta hurdan rent samt rent det är! Läskkoncentrat samt bordsvattenaromer kostar en aning, men inte tillnärmelsevis så mycket som färdigsmaksatta drycker gör. Själva kolsyremaskinen är självklart lite av en penningplacering, men även de pengarna tjänar man snabbt in om man dricker mycket kolsyrad dryck.

När man handlar en Aqvia kolsyremaskin så får man en kolsyrepatron på köpet. Denna räcker till ungefär 60 liter vatten och när den tar slut lämnar man in den till sin återförsäljare och handlar en ny. Aqvia kolsyremaskin hittar man i de flesta elektronikbutiker.