Smaksätt ditt kolsyrade vatten med hjälp av Svart Vinbär.

För en mycket syrlig och uppfriskande smak som hör varma svenska sommarkvällar till så bör man smaksätta sitt kolsyrade vatten med Svar Vinbär, en smak från Aromhuset. Svart vinbär passar oerhört fint i just kallt, krispigt bubbelvatten, men dessutom i hett vatten som te – på egen hand eller som smakförstärkare.

gör

Aromhusets smaker kommer i små flaskor på 30 ml, varje flaska mäter alltså inte mer än ca 8 cm och ändå finns det smakkoncentrat för hela 15 liter lätt smaksatt vatten i varje flaska. De går med fördel att använda till eget kolsyrat vatten med hjälp av Wassermaxx eller Sodastream maskiner, men även färdigt sodavatten köpt i butik funkar fint. För att dra så mycket smak ur essenserna som möjligt så ska vattnet vara kallt och med mycket kolsyra då kolsyran har en förmåga att förstärka smaker. Man kan gärna även mäta upp vattnet en dag innan man dricker det så att smaken får en möjlighet att utvecklas samt absorberas i vattnet.

Ifall man doserar Aromhusets Svart Vinbär enligt anvisningarna, vilket är ca 2 ml per liter vatten – eller 2/3 kapsyl – så får man en större smakupplevelse gentemot de lätt smaksatta dryckerna i affärerna som motsvarar ungefär 1 ml essens per liter vatten. Fördelen med att själv smaksätta är att man kan mäta upp hur man vill. Vill man endast ha en klen touch av Svart vinbär smak så tar man i 1 ml, och vill man ha mycket smak så tar man i mer.

Aromhusets smaker går dessutom att förena med varandra. Svart Vinbär är t ex mycket god i kombination med de andra bärsmakerna alternativt citron för en riktigt fräsch samt syrlig smak. På detta smarta sätt kan man få fram annorlunda kombinationer nästan i oändlighet och valfriheten man får att välja smak efter humör hemma i sitt kök är något man inte ens kan finna i de mest välsorterade butikerna.

Det roliga med Aromhusets smaker är att man nyttja dem till vad som helst. Som redan har nämnts är just Svart Vinbär väldigt smakligt som te essens, men även i grädde som komplement till en god paj eller till en sommarfräsch kompott av grädde/yoghurt/glass samt färska frukter eller bär. Det handlar om att prova sig fram när det gäller doseringen, men Aromhusets särskilda doseringspipett gör det enkelt att precisera och långsamt lägga till milliliter efter milliliter tills man är tillfreds med smaken.

Att smaksätta sitt vatten, sin frukostfilmjölk, sin grädde eller sitt te med en härlig smak är något av en lyx och genom att nyttja Aromhusets smaker kan man göra detta med gott samvete. Alla smaker, inklusive Svart Vinbär, är helt fria från färgämnen, sötningsmedel samt socker. Trots detta är de i enormt små mängder redan rika gällande fruktiga smaker.

Genom att inte tillsätta socker i sina smaker har Aromhuset lyckats ta fram ett sätt för människor att njuta av smaksatt bubbelvatten samt andra godsaker utan att man behöver addera en enda kalori. Perfekt för den som vill hålla figuren under kontroll eller har problem med exempelvis diabetes, men samtidigt vill kunna unna sig goda smaker.

Smaken av svart vinbär tilltalar både vuxna samt barn även om det dock mest är vuxna som dras till den. För barn har Aromhuset några speciellt framtagna smaker så att även de kan njuta av gott och festligt bubbelvatten utan att få i sig onaturliga tillsatser samt socker i onödan. Allt som allt har Aromhuset 16 goda smaker att välja bland, allting från ovan nämnda Svart Vinbär till Jordgubbe, Fläderblom samt Absint m fl.