Blir du häpen att citronsyra skulle kunna få ditt hem otroligt mycket renare?

Man bör inte handla produkter med farliga kemikalier för att göra rent i hemmet. Istället för miljöovänliga kraftiga kemikalier nyttja citronsyra till att avkalka dina maskiner. Kemiintresserad? citronsyra = karboxylsyra med benämning C6H8O7. Man utvinner syran utav omogna citroner alternativt faktiskt via jäsning.

citronsyra

E- numret för citronsyra är mycket bra att lägga på minnet; E330. Vi har här två användningsområden, dels i mat samt dels såsom rengörare i huset. Prova gärna att rengöra badkar, handfat och wc med citronsyra.

Du kan rengöra hushållsmaskiner tillsammans med citronsyra.

Kalken har möjlighet att lätt ha sönder flera olika saker i en hushållmaskin, fram med citronsyran i tid. Att kalka av era maskiner är aldrig bara för att de ska se snygga och rena ut. En snabbkokare som avger kalkstycken inuti kaffet och teet är självklart knappast att rekommendera. Fast man borde desutom vara orolig för kalkborttagningsmedel som nu är starka samt farliga, men ifall man istället använder några teskedar citronsyra så upptäcker man samma fantastiska verkan förutan hot för förgiftning.

Citronsyra rengöring är effektiv samt hälsosam och man blir på bra humör av att se hur rent det blivit. Vissa blandar ihop askorbinsyra tillsammans med citronsyra men det här är inte likadana produkter. Försök inte göra rent med askorbinsyra.

När man väl har upptäckt fördelen med att använda sig av citronsyra för tvätt- och diskmaskiner vill du aldrig återgå till det gamla sättet. Du tvekar aldrig längre utifall det är dags till att avkalka din vattenkokare eller kaffebryggare tack vare att det är så okomplicerat.

Unken lukt i tvättmaskinen blir man av med genom att köra en tvätt som har citronsyra i stället för rengöringsmedel.|Om er tvättmaskin börjat dofta en aning unket är det absolut dags för en citronsyra-tvätt.

Kafeer, restauranger och andra livsmedelsverksamheter bör nog nyttja citronsyra som rengöringsmedel. Avkalkning, rengöring samt avkalkning på samma gång. Matbestick som får ligga i citronsyralösning blir som splitter nya. Ingrodda bakplåtar likaså. Gallren samt övriga attrialjer, golv samt arbetsytor kan behandlas tillsammans med citronsyralösning. ekologisk citronsyra

Absolut inga farliga kemikalier, endast citronsyra som nu är ett födoämne i sig, så var inte rädd att nyttja maskiner alternativt ytor som nu blivit rengjorda med citronsyra. citronsyra är syrlig och innebär också att bakterier icke trivs i den miljön. citronsyra drar till sig fukt, så se alltid till återförsluta dess förpackning efter användande. Ett par bra och enkla ställen att beställa citronsyra är allt-fraktfritt och Tradera.
Ska man vara rädd för att drabbas utav citronsyra ALLERGI?

Det diskuteras lite gällande citronsyraallergi och dess efterverkningar. Det finns ännu inga vetenskapliga rön beträffande citronsyra ALLERGI. Citronsyran existerar naturligt i bär och frukter såväl som inuti våra egna kroppar där den ger våra celler ork. Sveriges Livsmedelsverk gör det tydligt att man aldrig kan ha överkänslighet mot citronsyra tack vare att överkänslighet är en reaktion på proteiner vilket icke finns i citronsyran.

Du finner citronsyra även i en del hudvårdsprodukter. Det finns dessutom citronsyra inuti vissa allergimediciner, så att kopplingen allergi till citronsyra ska skrinläggas. I vilket fall kan allt tal om allergier glömmas bort medans den nyttjas till rengöring.

Se enbart till att du alltid har citronsyra pulver hemma.

Enkelt, till lågt pris samt praktiskt är att hitta en bra webbshop att handla från. Lika bra att handla en hel hink med citronsyra som duger till städning, rengöring, avkalkning och allt övrigt du kan tänka dig.