Blossa elcigg istället för vanliga cigaretter med tobak

Kan man ersätta vanliga cigaretter mot elcigg, det är en undran som många som letar efter bra sätt att sluta röka på ställer sig. Många anser att electrocigarette är ett dåligt alternativ för den som verkligen vill sluta röka. Men det är viktigt att förstå att e cigaretter inte kan ses som farliga vid sidan om det vanliga tobakscigaretterna.

Ska man sluta röka så kan det vara smart att använda sig av ett bra e cigg startpaket där man får olika e-liquid med goda smaker. Detta kan till och med förbättra din livskvalitet.

elcigg

Hur länge håller en elcigg efter första bruket?

Det är batteriet som avgör hur länge en elcigg räcker. Oftast får man ut hela 1 000 bloss på ett batteri, men det gäller att sköta om produkten och vårda batteriet på rätt sätt.

En el cigarett kan se lite olika ut och kvalitet är också något som speglas i priser. elcigg pris
När du köper en e-cigg online möts du av fina erbjudanden men tänk på att undersöka kvaliteten på batteriet. Oftast lönar det sig att betala mer för kvalitet.

Det finns så klart också ett sortiment av elcigg för kortare bruk. Om du aldrig har provat en el-cigg förut kan det vara bra att testa för att förstå vad det hela handlar om.

Vem som helst kan röka electrocigarette

El-cigaretterna gör att du kan fortsätta att vara rökare, utan att vara rökare. Electrocigarette är utan nikotin därför blir du inte beroende. Det är med andra ord fritt fram att feströka utan problem.

El-cigaretten stör inte andra, det gör den svårslagen. En e-cigarett kan sända ut sköna dofter och smaker tack vare de speciella e-juicerna. En e-cigarett kan sägas vara en modern vattenpipa, båda kan fyllas med väldoft. Här slipper du dessutom den farliga tobaken.

Du vet väl att du kan köpa e-juice online?

Ett hett tips är att köpa e-cigg och e-juice i svenska onlinebutiker. Det finns butiker som har stora sortiment där man kan finna de mest fantastiska smaker. Rökning som koncept är för evigt förändrad. Sök igenom hela utbudet av e-cigaretter.

Köp din e-cigarett, läs sedan noga igenom instruktionerna. Då håller den längre.