Eterisk Olja kan göra vardagen till en fest samt ge mer inspiration i livet

Vi trivs gott när det luktar bra. Det är inte alltid det doftar himmelskt gott hemma.

ekologisk

Om man istället vill ha en jämn och fin fördelning av goda dofter i hela hemmet med eterisk Olja från Crearome som inte bara är nyttiga hudvårsprudukter utan passar bra att göra doftljus av.

Ordet eterisk betyder någonting som är luftigt och flyktigt och vad kan vara en mer passande beteckning på eteriska oljor? Det är inga stora mängder som behövs, bara ett par droppar kan förändra ett rums karaktär. Du kan jämföra dessa naturliga dofter från dem du upplever från parfymer.

Crearome eller allt-fraktfritt hudvård kan erbjuda trygga samt väldoftande eterisk Olja

Kanske du vill göra dina egna säkra produkter för hudvård baserade på eterisk Olja då ska du ta en titt på Crearome. Kända för sin goda kvalitet och väl etablerade i Sverige.

En bra början kan vara att använda mandelolja som man blandar i någon doft som man gillar. Mycket enklare kan det inte bli att ha skapat sin första massage olja. Det är inte bara själva massagen som ger välmående. Doften påverkar sinnet på ett fantastiskt sätt så man kan välja eterisk Olja utifrån det som man vill uppnå med kroppsvården.

Det är väsentligt att icke överdriva dofterna

Folk reagerar mer och mer på det som de anser vara alltför starka dofter som används idag. Parfymer kan ha en mycket intensiv doft och då kan det vara stora fördelar med att använda eteriska oljor istället bara den används på rätt sätt. Om det finns känsliga personer som kan reagera ska man tänka på att inte överdriva användandet

Man bör börja dosera eterisk Olja lite försiktigt när man är ny på att använda det till doftljus. Kolla alltid med dina besökare om de kanske tycker att du har vant dig själv men har för starka dofter? Det är som vanligt bara en fråga att anpassa sig. Är doften för stark behöver du bara öppna ett fönster en stund.

Vitsen med att ha dessa dofter är att ens sinnen ska njuta och må bra, inte tycka det är för starka dofter. En mycket bra idé kan vara att ha flera dofter (flera oljor) hemma så att man kan variera efter humör och väderlek. Fler tips. Om man vill lugna ner sig så är lavendel ett bra val medan mint eller citron kan kännas uppfriskande.

Man lär sig hela tiden mer om vilka dofter som passar för olika förhållanden. Med tanke på att det finns hundratals olika dofter är det synd att sluta prova vilka du tycker om mest. Kanske just med tanke på att det är så billigt att få ett välbefinnade är det synd att inte prova lite olika sorter då man ändå beställer.